سالانه ۱۵ هزار پرستار از طریق آزمون استخدامی جذب می‌شوند جسد کوهنورد سقوط‌ کرده در دامنه ارتفاعات «رگه‌روه» لرستان پیدا شد نجات ۳۳ کوهنورد پس از ۴ ساعت مفقودی در ارتفاعات رودبار ۱۲ نفر در تصادف زنجیره‌ای محور ملک آباد- مشهد مصدوم شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) مسمومیت ۳ نفربا گاز مونوکسیدکربن در نیشابور (۲ آبان ۱۴۰۴) انفجار در خیابان پیروزی تهران؛ سوختگی با ۳ مصدوم مصرف دارو در ایران بیش از ۲ برابر مصرف به ازای جمعیت آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دستیاری فوق تخصصی پزشکی تا فردا (۳ آبان ۱۴۰۴) ماجرای فوت یک مسافر در پرواز تهران- بوشهر رئیس کل سازمان نظام پرستاری: مشکلات پرستاران نیازمند توجه جدی دولت و مجلس است ۱۲ گردشگر در جنگل‌های مازندران مفقود شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) راز لیوان سفید| روایتی از جنجال بزرگ متخصصان تغذیه درباره مصرف شیر کشف ۵۰ بسته مواد مخدر در هنگ مرزی تایباد (۲ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه
سرخط خبرها

۱۶ میلیون زن متاهل داریم، اما یک میلیون زایمان انجام می‌شود | سبزوار و تربت‌جام خراسان رضوی رکورددار کمترین میزان سزارین در کشور

  • کد خبر: ۳۴۹۱۸۷
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
  • ۲
۱۶ میلیون زن متاهل داریم، اما یک میلیون زایمان انجام می‌شود | سبزوار و تربت‌جام خراسان رضوی رکورددار کمترین میزان سزارین در کشور
زنان گروه سنی ۲۵ تا ۳۹ سال بیشترین سهم موالید را در کشوردارند روند تولد فرزند سوم و چهارم طی سال‌های اخیر افزایشی شده است، سال گذشته ۴۷۰ هزار و ۴۴ ازدواج در کشور رخ داده که نسبت به سال ۱۴۰۲، حدود ۲.۲ درصد کاهش داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه اکنون ۶۰ درصد از زنان متاهل در سنین باروری یعنی در سن ۳۵ تا ۴۹ سال هستند گفت: زنان گروه سنی ۲۵ تا ۳۹ سال بیشترین سهم فرزندآوری را در کشور دارند.

علیرضا رئیسی روز شنبه در مراسم کمیته بررسی جوانی جمعیت افزود: زنان گروه سنی ۲۵ تا ۳۹ سال بیشترین سهم موالید را در کشوردارند روند تولد فرزند سوم و چهارم طی سال‌های اخیر افزایشی شده است، سال گذشته ۴۷۰ هزار و ۴۴ ازدواج در کشور رخ داده که نسبت به سال ۱۴۰۲، حدود ۲.۲ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: ضوابط بر اساس قوانین جوانی جمعیت بازنگری شده است، به ازای هر تولد فرزند یک سال به سنوات افراد اضافه خواهد شد.

به گفته معاون وزیر بهداشت از سال گذشته صدور گواهی ولایت به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد و با هر تولد فرزند یک پیامک از طرف شخص وزیر بهداشت به والدین ارسال می‌شود.

رئیسی تاکید کرد: اکنون ژاپن در چاه جمعیتی افتاده و کار بسیار سختی بشود از آن خارج شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: در بین ۲۰ اقتصاد برتر جهان ژاپن با ۴۸.۶ سال پیرترین و هند با ۲۸.۷ جوان‌ترین کشور‌ها هستند، اکنون ۳۰ درصد از افراد ژاپن بالای ۶۵ سال سن دارند.

وی اعلام کرد: استان تهران با ۱۲۰ هزار و ۵۶۲ موالید در سال گذشته بیشترین میزان تولد را داشته است، اکنون ۶۰ درصد از زنان متاهل در سنین باروری یعنی در سنین ۳۵ تا ۴۹ سال هستند، اکنون ۱۶ میلیون زن متاهل در کشور هستند، اما تنها یک میلیون زایمان و موالید داریم.

وی با اشاره به اینکه روند طلاق در ۲ سال اخیر کاهشی است ادامه داد: کمترین سن در اولین ازدواج مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۵.۱ و تهران بیشترین سن با ۳۰.۶ سال در بین پسران است.

رئیسی با بیان اینکه میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری ۲۷.۵ و در پدران ۳۲.۳ سال است، افزود: پوشش مراقبت از مادران باردار در سال‌های اخیر خوب است اما میزان سزارین بالای ۵۶ درصد است و گیلان، آذربایجان شرقی، بابل، علوم پزشکی ایران و ایلام بیشترین آمار سزارین را در کشور دارند؛ همچنین شهرهای آبادان، سبزوار، زابل، زاهدان و تربت‌جام کمترین آمار سزارین را دارند. در عین حال در کشورهای اروپایی آمار سزارین به زیر ۲۰ درصد رسیده است که این آمار در کشور ما بالای ۵۰ درصد است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که سزارین‌های نخست‌زا از جمله عوامل بالا بودن سزارین در استان‌ها است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت ادامه داد: میزان مرگ و میر مادران باردار کاهش چشمگیری داشته است، اکنون میزان مرگ نوزادان در هزار تولد به ۸.۳ در کشور رسیده است و با انجام مشاوره‌های مثبت ۱۵ هزار و ۲۵۷ مادر از سقط جنین خود منصرف شده‌اند.

وی اضافه کرد: با هدف تشویق به فرزندآوری کارانه پلکانی از سال گذشته پرداخت شده است، تعداد خوابگاه‌های متاهلی از رشد ۷۶ درصدی و تسهیلات ازدواج به دانشجویان متاهل از رشد ۲ برابری برخوردار است همچنین حق الزحمه دستیاران، تخصصی و فوق تخصصی متاهلین از رشد ۵۳ درصدی برخوردار است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: اکنون در کشور ۷۶ مرکز درمان ناباروری دولتی در سطح ۲ و سه داریم.

در ادامه این جلسه حسین کرمانپور مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: اکنون با هدف تشویق به فرزند آوری چندین کلیپ تهیه و در شبکه‌های مختلف اجتماعی منتشر شده است، همچنین کلیپ‌های آموزشی به زبان‌های محلی در استان‌های مختلف تهیه و منتشر شده است.

به گفته وی با کمک جهاد دانشگاهی پیمایشی را در زمینه تمایل به فرزندآوری انجام شده و برای ارزیابی و تصمیم گیری بهتر در راستای جوانی جمعیت موثر خواهد بود.

منبع: شرق

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۷
0
0
دولت برنامه هاش خوب ردیف کرده. افغانی وارد کرده ۶ر کدوم با سه تا زن در ده سال سیتار زادو ولد. ایرانی آنقدر بهش افتصاد داده که نمیتونه ۷انه اجاره کنه و حقوق مناسب داشته باشه بتونه پدر بشه. مردم ایران هز سفره خودشون این بچه‌ای. افغانی رو بزرگ میکنند خانه مجانی میدن. باز هم بگم. ای مسئولین خاک بر سرتان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۷
0
0
سلام ازدواج کم شده است مجرد زیاد داریم برای همین تولد کم شده
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->